AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı, 4. Olağan Kongre süreci kapsamında delege seçimlerini geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Seçimlerde belirlenen 400 delege, ilçe başkanlığı ve yönetimi için oy kullanacak. Başkan Ali Özyiğit ve teşkilat üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek mesajları verdi.

Manisa’da AK Partili ilçe teşkilatlarında değişiklik Manisa’da AK Partili ilçe teşkilatlarında değişiklik

Whatsapp Image 2024 10 07 At 12.27.49

İlçe teşkilat binasında düzenlenen seçimler sabah saat 09.00’da başladı ve 15.30’a kadar devam etti. Mahalle başkanları, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve 67 Mahalle Başkanı ve üyeler, yoğun bir katılım göstererek delegeleri seçti. Belirlenen 400 delege, yaklaşan kongrede ilçe başkanlığı ve yönetim kurulunu belirlemek için oy kullanacak.

Seçimlerin ardından açıklama yapan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteklerini yineleyerek, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, teşkilatımızla birlikte daha güçlü yarınlara yürümeye devam edeceğiz” dedi. Özyiğit, Şehzadeler ilçesinde güçlü bir birlik ve beraberlik içinde olduklarını, bunun da kongreye olumlu şekilde yansıyacağını vurguladı.

Whatsapp Image 2024 10 07 At 12.27.54 (1)

Seçimlere AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Ömer Can Temizel, geçmiş dönem İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da oy kullanarak katıldı. Başkan Ali Özyiğit, seçimlere katılan tüm mahalle başkanlarına ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Muhabir: Didem ALTINAY