MHP Lideri Bahçeli parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken Cumhuriyet Halk Partisine de sert eleştirilerde bulundu. Bahçeli,  “CHP ile DEM'in ateşle oynadığı ortadadır. DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir” dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Değerli basın mensupları, aziz dava arkadaşlarım

İç ve dış gündem konularıyla birlikte Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’inci yıl dönümü münasebetiyle tertip ettiğimiz bugünkü basın toplantımızın başında hepinizi en kalbi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Yurt içinde ve yurt dışında, televizyon ekranları, sosyal medya platformları, radyo kanalları vasıtasıyla toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza, Gönül ve kültür coğrafyalarımızda varoluş mücadelesi veren tüm kardeşlerimize en kalbi selamlarımı iletiyor, şükranlarımı sunuyorum.

Allah’tan niyazım, her vatandaşımızın, her kardeşimizin işini kolay, bahtını da açık etmesidir. Yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milli birlik ve beraberlik içinde bu fırsatları yakalayacağımız düşüncesindeyim. Fakat milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynama yapanlar, tahrip etmek için çaba harcayanlar çok tehlikeli provokasyonları birer birer sahneye sürmektedir.

JOE BIDEN'IN SEÇİMDEN ÇEKİLMESİ

Muhalefetin umut bağladığı, siparişiyle siyaset yaptığı, bölücülerin ve teröristlerin kukla olarak hizmet ettiği Joe Biden’ın, ABD Başkanlık yarışından çekilmesi bölgesel ve küresel zeminde etkileri olacak bir gelişmedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızı ve iktidarını devirme planı yapanların kendileri tasfiye olmaktadır.

ABD’nin tazyikiyle güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları, yol haritası, ana güzergahı kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle berhava edilmiştir.

TERÖRLE MÜCADELE

Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır.

Sürekli operasyon stratejisi Allah’ın izniyle başarıyla ulaşacak, terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır.

Buna rağmen Mersin’de halay çekip İmralı canisi lehine slogan atan bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır’ın sözde Kürdistan olduğunu ileri süren DEM’li hainler şımarıklıklarının ağır sonuçlarına inşallah katlanacaklardır.

İYİ Parti’de bir milletvekili daha istifasını duyurdu İYİ Parti’de bir milletvekili daha istifasını duyurdu

Doğu ve güney doğudaki bazı il ve ilçelerde fiili durum yaratmak için belediye hizmetlerinin şer hedefler uğruna seferber edilmesi, bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır.

Bu azgınlaşmış tahrikleri dikkatle ve yakinen takip ettiğimiz herkesçe bilinmelidir.

"CHP'NİN ŞİFRELERİ PKK'NIN ELİNDEDİR"

Türkiye’nin bölünmesi hususunda kapalı devre işbirliği halinde olan ve siyasi ortaklık kuran CHP ile DEM’in ateşle oynadığı malumlarınızdır.

Tam da bugünlerde, CHP Genel Başkanı’nın, “Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa, onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz” açıklaması yakından tanıdığımız bir bölücü ağzıdır.

DEM’lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. DEM’lenen CHP demokrasimize leke sürmektedir. DEM’lenen CHP milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu kundaklamaktadır.

Terörist Demirtaş ile ziyaretçi kuyruğuna girenlerin profili çeşitlenen Soros’çu Kavala’ya siyasi geleceğini bağlayanlar ne milliyetçilikten ne de milli onurumuzu muhafaza temininden bahsetmeleri söz konusu değildir.

CHP’nin şifreleri PKK’nın elinde, DEM’in kullanımındadır. Türk milleti köksüz ve kötü niyetli müflisleri görmektedir. Bu nedenle emperyalizmin içimize kadar yuva yapmış piyonları muhakkak çuvallayacak, alayının birden oyunları bozulacak, mahcubiyet ve mağlubiyet akıbetleri olacaktır.

Editör: Nuray Bozkurt