Son günlerde cinsel ilişki videosunun ortaya çıktığının öne sürülmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ömür boyu men cezası verilen kadın hakem Elif K. ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Hakkındaki iddiaları reddetmesine rağmen hakemliği sona eren genç kadın, bu olay sonrasında sosyal medyada hızlı bir şekilde takipçi kazanmayı başardı.

Daron Ne Demek? Daron Acemoğlu Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Daron Ne Demek? Daron Acemoğlu Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

TFF, 61 yaşındaki eski hakem ve hakem gözlemcisi Orhan A. ile ilgili "cinsel içerikli video" iddiası dolayısıyla 24 yaşındaki Elif K.’ya ihraç kararı aldı. Olayın ardından bir açıklama yapan genç kadın, "Hukuki süreç uzun bir yol alacak ama bu durumun üstesinden güçlü bir şekilde geleceğiz. Bu dönemde desteğinizi ve sevginizi bekliyorum. Benim için ağlamak, zırlamak veya üzülmek söz konusu değil; ben böyle biri değilim. Davamın sonuna kadar arkasında duracağım. Zarar görmeye çalışılanlardan yalnızca biriyim; umarım bu son olur..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi