Aydın’da genç kız 18 santimlik çatal yuttu! Aydın’da genç kız 18 santimlik çatal yuttu!

Denizli'nin Tavas ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. Kadir P. babası ve ağabeyini öldürdü ardından cinayeti gizlemek için evi ateşe verdi. Ekipler tarafında kısa sürede yakalanan Kadir P.'nin ifadesi ortaya çıktı.

20 Ekim Pazar günü, Kadir P., yanındaki av tüfeğiyle babası Süleyman P. (60) ve ağabeyi Muhammet P.'in (35) yaşadığı eve gitti. Kadir P. aile içindeki tartışmanın ardından babasını ve ağabeyini tüfekle vurarak öldürdükten 1 gün sonra evi ateşe verdi.

Olay yerinden kaçan Kadir P., motosikletiyle Kızılca Mahallesinde yakalandı.

Çelişkili İfade Verdi

Jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Kadir P., ilk ifadesinde "Bıçakla öldürdüm" demesine rağmen daha sonra çelişkili bir şekilde "Tüfekle vurdum" dedi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Kadir, babası ve ağabeyini kendisine para vermedikleri için öldürdüğünü ve "Yukarıdan talimat geldi" şeklinde bir ifade verdi.

Zanlıdan Kan Donduran İfadeler: “Yukarıdan Talimat Geldi, Çay İçip Arkadaşlarımla Sohbet Ettim”

Kadir P.’nin ifadesinde, "Yukarıdan talimat geldi. Eve varmadan önce tüfeği kontrol ettim. Eve girince babam ve ağabeyimi tüfekle vurdum. Başlarında ölmelerini bekledim. Evden ayrıldım, kahveye gittim. Çay içtim, arkadaşlarımla sohbet ettim. Ertesi gün akşam saatlerinde geldiğimde evi ateşe verdim" dediği öğrenildi.

Kadir P., jandarmadaki ifadesinin ardından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden baba ve oğulun cenazeleri, Adli Tıp'taki otopsinin ardından Aydoğdu Mahalle Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Kaynak: İHA