Son günlerde Şevval Sam'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Konak Belediyesi için vereceği konser karşılığında 5 milyon TL alacağı yönündeki iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Sanatçının ajansı ise bu spekülasyonlara dair beklenen açıklamayı yaptı.

Konak Belediyesi’nden 2 Saatlik Konsere 5.3 Milyon TL!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde sahne alacak olan Şevval Sam’ın iki saatlik performansı için 5.3 milyon TL alacağı iddiası, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Bu iddiaların ardından bazı belge görüntüleri de paylaşılmış, bu belgelerin sanatçının alacağı ücretin bir kanıtı olduğu öne sürülmüştü. Özellikle belediye bütçesinden bu kadar büyük bir ödeme yapılacak olması eleştirilere yol açmıştı.

Ajanstan “Sanatçı Kaşesi” Yazan Belge İçin: “Bütün Prodüksiyon Giderleri” Açıklaması

Şevval Sam’ın çalıştığı ajans, iddialar üzerine bir açıklama yaparak, ortada dolaşan belgenin yanlış anlaşıldığını belirtti. Yapılan açıklamada, söz konusu belgenin bir teklif belgesi olduğu ve içinde sadece sanatçı ücreti değil, tüm konserin prodüksiyon maliyetlerinin yer aldığı ifade edildi.

İzmir'de uyuşturucu tacirleri polise takıldı İzmir'de uyuşturucu tacirleri polise takıldı

Ajanstan yapılan açıklama şöyle:

“Birkaç gündür kamuoyunu meşgul eden, sanatçı Şevval Sam’ın Konak Belediyesi için gerçekleştireceği Cumhuriyet Bayramı konserine yönelik mesnetsiz ithamlar ve spekülatif değerlendirmelere ilişkin bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında planlanan Şevval Sam konseri ile ilgili sosyal medyada dolaşan belge standart teklif belgesidir.

Bu belge bir fatura veya ödeme belgesi değildir ve söz konusu rakam total bir organizasyon bütçesini içerir.

Bunun içinde ses-ışık sahne, ulaşım, konaklama, ağırlama, jeneratör, reji, sanatçı kaşesi dahil olmak üzere bütün prodüksiyon giderleri mevcuttur. Her türlü bilgi kirliliğini önlemek adına kamuoyuna duyurulur.

Tüm kamuoyunu, politik amaçlar uğruna gerçeklerin çarpıtıldığı bu tür haberlere karşı dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.''

 

Kaynak: Haber Merkezi