Denizli’de yaşayan 53 yaşındaki Cennet Şanlıtürk eşinin vefatından sonra mezarını her gün ziyaret ediyordu. Ancak son ziyaretinde, mezar taşlarının kırıldığını fark etti. Durumu mezarlık görevlilerine ve polise bildirerek şikayette bulundu. Şanlıtürk, olayın arkasında daha önce kendisine evlenme teklifi eden ve reddedilen birinin olabileceğini iddia etti.

"Görücüler Zarar Vermiş Olabilir”

Olayın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması için yetkililere çağrıda bulunan Şanlıtürk, ilginç iddialar ortaya attı. Evlilik tekliflerini reddettiği kimselerin bu saldırıyı gerçekleştirmiş olabileceği üzerinde durdu, ancak kimseyi kesin bir şekilde suçlamadığını ifade etti.

Ege’de zeytin tehlike altında! Kaliteyi düşürüyor… Ege’de zeytin tehlike altında! Kaliteyi düşürüyor…

Şanlıtürk, şöyle konuştu:

“Pazartesi günü tekrar geldiğimde eşimin mezarını bu halde gördüm. İnsan olan biri bunu yapamaz. Bunu yapan kesinlikle insan değil. Adaletin yerini bulmasını istiyorum, bunu yapanın bulunmasını istiyorum. Mezara bu yapılır mı? Dünden beri yanıyorum, bağırıyorum. Bunu yapanı bulun, cezasını verin. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Benimle evlenmek için istemeye gelenler oluyor. Onları reddediyorum. Onlar yapabilir mi bilmiyorum. Evlilik tekliflerini kabul etmediğim için olabileceğini düşünüyorum. Kimsenin günahını da almak istemiyorum. Bugün mezara bunu yapan yarın bana da bir şey yapabilir. Yapsın, benim kaybedecek, korkacak bir şeyim yok. Bunu yapan kimse benim karşıma çıksın, ne yapacaksa bana yapsın.”

Kaynak: İHA