Manisa’da Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Manisa Şube Başkanı Cengiz Şişmanlar, sendika başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bir süredir başkanlık görevini yürüten Şişmanlar, sağlık sorunlarını ve iş yoğunluğunu gerekçe göstererek başkanlık görevinden istifa ettiğini duyururken, sendika üyeliğine ise devam edeceğini ifade etti.

Dr. Ergün Metin Manisa örneği başlıklı teziyle ödül aldı Dr. Ergün Metin Manisa örneği başlıklı teziyle ödül aldı

Whatsapp Image 2024 10 15 At 11.47.01

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Şişmanlar, şu ifadeleri kullandı:

“2003 yılından beri üyesi olduğum ve her zaman bir neferi olduğum,  şuanda da Şube Başkanlığını yaptığım Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanlığından sağlık problemlerim ve işlerimin yoğunluğundan dolayı 15 Ekim 2024 tarihiyle istifa ediyorum. Genel Merkezle ve buradaki şube yönetimindeki arkadaşlarımızla hiçbir kırgınlığımız yok. Ben sadece Şube Başkanlığından istifa ediyorum. Yeni bir şube başkanı belirleyip onu görevlendireceğiz. Biz yine sendikamızın ve memur arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Ama resmi olarak şube başkanlığından bugün itibariyle istifa ediyorum.”

Belediye’de ‘Sosyal Denge Tazminatları Verilmiyor’ İddiası

Cengiz Şişmanlar, halihazırda Yunusemre Belediyesi’nde Zabıta Müdürü olarak görevine devam ediyor. Manisa kamuoyunda son dönemde dolaşan iddialara göre, Yunusemre Belediyesi’nde memurların sosyal denge tazminatları bir süredir ödenmiyor.

 

Muhabir: Özkan ÇELİK