Herkesi Etkiliyor… Manisa’da Gece Farklı Gündüz Farklı! Herkesi Etkiliyor… Manisa’da Gece Farklı Gündüz Farklı!

Fetullah Gülen'in Pensilvanya'dan geldiği iddia edilen ölüm haberi, FETÖ ile ilgili tartışmaları yeniden alevlendirdi. Gülen'in ölüm haberi, FETÖ’ye yakın basın organları tarafından duyuruldu ve yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından da doğrulandı.

TRT'den FETÖ'ye 15 Temmuz Göndermesi

TRT spikeri Oya Eren Özkan, Gülen'in ölüm haberini canlı yayında verirken giydiği kıyafet dikkat çekti. Özkan'ın kıyafeti, 15 Temmuz 2016 tarihinde, FETÖ'cülerin darbe girişimi sırasında korsan darbe bildirisini zorla okutmak üzere ekrana çıkan spiker Tijen Karaş’ın kıyafetiyle birebir örtüşmesiyle gündeme geldi. Bu benzerlik, sosyal medyada ve kamuoyunda farklı yorumlara yol açtı.

Gülen’in ölümüyle ilgili haberlere tepkiler yükselirken, Özkan’ın giydiği kıyafetin bu iki önemli olay arasındaki ilişkiye dair sorular gündeme getirdi. Bu durum, kamuoyunda TRT'nin FETÖ ile olan geçmiş ilişkilerini yeniden tartışmaya açtı.

TRT’nin, FETÖ ile bağlantılı olaylarda aldığı pozisyon ve habercilik anlayışı, özellikle son dönemdeki gelişmeler ışığında sorgulanmaya devam ediyor. Bu tür kıyafet benzerlikleri, sadece bir tesadüf mü, yoksa daha derin bağlantılar mı var, sorularını akıllara getiriyor.

Kaynak: Haber Merkezi