Ünlü Türk devi ‘Dubai’ kararı aldı… Seğmen Kardeşler Gıda, bölgedeki etkisini artırmak amacıyla Dubai'de önemli bir yatırım yapacak.

Şirket, yeni girişimi ile satış ve pazarlama faaliyetlerini güçlendirerek Körfez pazarındaki varlığını pekiştirmeyi hedefliyor.

Depo Alanı Kiralanacak

22 Ekim'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Dubai merkezli bir şirketin kurulması ve bu şirkete ait depo alanının kiralanması kararlaştırıldı. Ayrıca, bölgedeki satış, pazarlama ve dağıtım için özel bir ekip oluşturulacak. Bu stratejik hamle, Seğmen Kardeşler Gıda’nın Körfez pazarındaki etkinliğini artıracak.

Segmen Kardesler Gida 1729588244

Körfez Ülkelerinde Yeni Pazarlar Hedefleniyor

Yeni oluşturulacak şirket aracılığıyla Seğmen Kardeşler Gıda, aktif olarak ihracat yaptığı Dubai, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Umman’daki satış potansiyelini geliştirmeyi planlıyor. Bunun yanı sıra, Kuveyt ve Katar gibi stratejik pazarlara da ürün dağıtımını artırmayı amaçlıyor. Şirket, zincir marketler ve ev dışı tüketim noktaları ile işbirliği yaparak bu pazarlara giriş yapmayı hedefliyor.

Seğmen Kardeşler, Dubai kararını KAP’a bildirdi. KAP'a yapılan bildirim şöyle:

Selçuk Geçer tarih verdi! Gram altın 5000 lira… Selçuk Geçer tarih verdi! Gram altın 5000 lira…

“Şirketimizin 22.10.2024 tarihli yönetim kurulu toplantısında;

Şirketimizin ürettiği ürünlerin ve geliştirmekte olduğu yeni ürün gruplarının Körfez ülkelerinde satış, pazarlama ve dağıtımının desteklenmesi ve geliştirilmesi amacıyla:

1- Şirketimizin %100 oranda iştirak edeceği Dubai merkezli bir bağlı ortaklık kurulmasına,

2- Dubai'de kurulacak bağlı ortaklığımız bünyesinde depo alanı kiralanmasına,

3- Bölge satış, pazarlama, dağıtım ekibinin oluşturulmasına,

4- Sözkonusu işlemlerin yürütülmesi için yönetim kurulu üyesi Serdar ÖZCANLI'nın yetkilendirilmesine karar verilmiştir.”

Kaynak: Haber Merkezi