Manisa’da afet risklerinin azaltılması için toplantı… Vali Özkan’dan önemli açıklamalar Manisa’da afet risklerinin azaltılması için toplantı… Vali Özkan’dan önemli açıklamalar

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin temsilcisi olan muhtarların vatandaşlara daha etkin hizmet verebilmesi için ilçedeki merkez mahalle muhtarlıklarında bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Yapılan bakım ve onarımlar ile muhtarlık binaları boyanarak ve tadilattan geçirilerek vatandaşların daha güzel bir ortamda hizmet alması sağlanacak. Başkan Semih Balaban, muhtarların halk ile belediye arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü vurgulayarak, halkın ve ilçenin ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu belirtti.

Başkan Balaban, “Demokrasimizin mahallemizdeki en önemli temsilcilerinden olan muhtarlarımız halkımız ve toplumumuz için çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Muhtarlarımızın ihtiyaca cevap veren binalarda hizmet edebilmesi bizim önceliklerimizdendir” diyerek, 270 bin vatandaş için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Muhabir: Özkan ÇELİK