İstanbul Fatih’teki surlarda Semih Çelik adlı katil tarafından vahşice katledilen 19 yaşlarındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner olayı Türkiye’yi derinden etkiledi. Sosyal medyada ve ülke genelinde gerçekleştirilen yürüyüşler kadına şiddetle ilgili tepkileri gözler önüne seriyor. Ünlüler camiasından sessizliğini bozan isimlerden biri de Berk Oktay oldu.

Berk Oktay’ın açıklaması şu şekilde;

Manisa’da 3 Gün Boyunca Puslu Hava Bekleniyor Manisa’da 3 Gün Boyunca Puslu Hava Bekleniyor

“Ne ekonomi, ne iş güç... Konuşmak ve çözüm bulmak zorunda olduğumuz tek bir konu var...” diyerek söze giren ünlü oyuncu, “Maalesef görüyoruz ki yozlaşmış, hayatı sadece sanal alem sanan, iki tane rapçinin görse korkacağı ama ağzından düşürmediği silah ve uyuşturucuyu kendine siper eden, elinin tersiyle iki tane çaksan yerden kalkamayacak 45 kiloluk p..ler, z..ler bunların yanında içimize doldurulan hayatında kadın görmemiş mülteci a.... kadınlarımızı, kardeşlerimizi göz göre göre katlediyorlar. Bitmiyor ulan sülalesini s..... ş..... bezinden mi etkilendin?! 2 yaşında bebek katlediliyor” dedi.

Berk Oktay, ateş püskürdüğü sözlerini "Allah kimsenin başına vermesin. Ama böyle bir şey görürsem aileme ya da başkasının evladına karşı, yapanın alnının çatına sıkmazsam namerdim..."

Kaynak: Haber merkezi