VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, TRT Spor Yıldız'da katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. "Hızlı sorular" köşesinde soruları yanıtlayan Güneş, telefon rehberindeki en ünlü ismi açıkladı.

Zehra Güneş’in Telefonundan Arda Turan Çıktı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank’ın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, TRT Spor Yıldız'da katıldığı programda eğlenceli anlar yaşadı. "Sultanlar Ligi'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu kim?", "Telefonundaki en ünlü kişi kim?" gibi soruları yanıtlayan Güneş, keyifli bir röportaj verdi.

Müge Anlı'da eşi tarafından Kenan İmirzalıoğlu'na benzetilen adam gündem oldu Müge Anlı'da eşi tarafından Kenan İmirzalıoğlu'na benzetilen adam gündem oldu

En çok dikkat çeken an ise, "Telefonundaki en ünlü kişi kim?" sorusu oldu. Zehra Güneş, rehberini kontrol ettikten sonra Arda Turan ismini verdi ve bu cevap programda büyük ilgi uyandırdı.

Güneş, Sultanlar Ligi'nin en iyi oyuncusu olarak Gözde Kırdar’ı gösterdi ve listesinde efsanevi isimlere de yer verdi: "İki numara Glinka, üç numara Gamova, dört numara Lo Bianco" dedi. Bir diğer soruda, Gözde Kırdar’ın sahadaki karakterini, kendi bloğunu, Arina'nın servisini, Vargas'ın atağını ve Gabi'nin manşetini örnek aldığını belirtti. "Pasa gerek yok zaten, benden pasör olmaz" diyerek espirili bir yanıt verdi.

Kaynak: Haber Merkezi