Başarılı oyuncu Demet Evgar, başrolünde yer aldığı Bahar dizisinin yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, 2022 yılında evlendiği eşi Levent Babataş’ın doğum günü için yaptığı romantik paylaşımıyla dikkat çekti.

Survivor'ın sevilen yarışmacılarındandı… Berkan Karabulut dünya evine giriyor Survivor'ın sevilen yarışmacılarındandı… Berkan Karabulut dünya evine giriyor

Evgar, sosyal medya hesabında, kızı Mavi ve eşiyle birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak, eşi Levent Babataş'a sevgi dolu sözler iletti. Paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Seni nice severim ahh... Atın beni gökyüzünün altındaki çimenlerin üstüne. Sen, ben, Mavi... Unuturum kıran, döken, içimizi ezen bu dünyada ne varsa. Umutsuzluğumu unuturum. Nice severim seni. Sen, ben, Mavi. İyi ki doğdun sevgilim."

Bu duygusal mesaj, sosyal medyada kısa sürede geniş bir yankı uyandırdı. Paylaşım, binlerce beğeni ve yorum alırken, hayranlar oyuncuya olan sevgilerini dile getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, Evgar’ın başrol oynadığı Bahar dizisine gönderme yaparak, "Gerçek hayattaki Evren’ini bulmuş!" yorumunu yaptı. Diğer bir kullanıcı ise, "Maşallah, güzel aile, şahane yıllarınız olsun" diyerek çiftin mutluluğunu paylaştı.

Demet Evgar, 2022 yılında Levent Babataş ile evlenmiş ve aynı yıl ilk çocukları Mavi'yi kucaklarına alarak anne olma sevincini yaşamıştı.

Kaynak: Haber Merkezi