Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki belediye barınağında 60 köpek ve kedinin ölü bulunması büyük tepki topladı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, bazı hayvanların hâlâ canlı olduğu ve iğne yapıldığı anlar yer aldığı öne sürüldü.

Bu görüntüler kamuoyunda infial yaratırken, barınakta yaşanan katliamın ardından belediyeden yapılan açıklamada, hayvanların zaten ölü olduğu iddia edildi.

Emre Kınay’dan Gebze Olaylarına Tepki

Oyuncu Emre Kınay, bu vahşete kayıtsız kalmayarak sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi. Duygusal anlar yaşayan Kınay, gözyaşları içinde Gebze Belediye Başkanı’na seslendi. " Canım yanarak Gebze Belediye başkanına sesleniyorum" diyen Kınay, " Siz bugün cumaya gittiniz. Bu nasıl bir vicdandır? Hangi dinin mensubusunuz? Sizin inandığınız Allah hangi Allah? Bizimkiyle aynı olamaz. Nasıl bir vicdan bunu yapıp sonra da Allah'a yakarır, avucunu açıp dua eder ya? Siz nereden çıktınız bu toplumda? Sonra da kız çocukları için cümleler kuracaksınız...” ifadelerini kullandı.

Murat Boz sahnede saldırıya uğradı Murat Boz sahnede saldırıya uğradı

Hayvan hakları savunucuları ve kamuoyundan gelen tepkiler artarken, olayla ilgili soruşturmaların başlatılması talep ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi