Türkiye, dün öğleden sonra Ankara’dan gelen saldırı haberiyle sarsıldı. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan tesislerine yapılan terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit oldu, 22 vatandaşımız da yaralandı.

Meydana gelen bu acı olay sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi de Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek olan etkinlikleri iptal etme kararı aldı.

Evlilik yıl dönümünde şehit mühendise siparişini götüren çiçekçi konuştu Evlilik yıl dönümünde şehit mühendise siparişini götüren çiçekçi konuştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan duyuruda 24-25-26 Ekim tarihinde yapılacak etkinliklerin iptal edildiği ifade edildi.

Whatsapp Image 2024 10 24 At 10.16.43

Duyuruda şu bilgiler yer aldı:

“Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.’ye düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle, Cumhuriyet Bayramı kapsamında 24-25-26 Ekim tarihlerinde Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilmesi planlanan tüm etkinlikler iptal edilmiştir.

Terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Muhabir: Didem ALTINAY