CHP Genel Başkanı özgür Özel, günü Diyarbakır’da geçirdi. Özel, ilde çeşitli programlara katılırken, kentin Trendyol 1. Lig’deki temsilcisi Amedspor’u da boş geçmedi.

Özel, ziyarette kulübün başkanı, teknik direktörü ve yöneticileriyle bir araya gelirken, Özel’e eşlik edenler arasında CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen de yer aldı.

“Amedspor’la Gönül Bağım Var, Manisa’da Şampiyonluk Kazanmalarına Sevindim”

CHP’li Özel, ziyarette Amedspor ile gönül bağının olduğunu da söyledi. Özel şöyle konuştu:

“Amedspor’la zaten bir gönül bağımız var. Geçen sene de şöyle bir şey olmuştu; 31 Mart’ta almamızın çok zor olduğu belediyelerde çok büyük başarılar elde ettik. Bunlardan bir tanesi Kastamonu Belediyesi, bir tanesi de Manisa’nın Soma Belediyesiydi. Amedspor deplasmandaki son iki maçını buralarda oynadı. Daha önce Amedspor’un deplasmanlarda taraftarına, kulübe yönelik birtakım nahoş, ötekileştirici küçük düşürücü saldırılar yaşandığını utançla takip ediyorduk. Her iki belediye başkanımız da Amedspor’u ilçeleri sınırına girdiği andan ayrılana kadar eşlik ettiler. Maçı birlikte izlediler, ev sahipliği yaptılar. Soma’da da şampiyonluğu neredeyse kesinleştirdikleri maçı yaptılar. Hatta biz de o gün Manisa Mesir şenliklerindeydik. Bir araya gelecektik ancak uçak saati belliydi. Manisa’da görüşemedik, sonra telefonla görüştük. Ama Amedspor’un memleketim Manisa’da şampiyonluğu garantilemiş olmasından da ayrı bir mutluluk duydum."

Gaku3 W X Q A A Uk Je

Sosyal Medyada Paylaşımına Tepki Yağdı

Özel’in ziyaret sırasında paylaştığı canlı yayına tepki yorumları yağdı. O yorumlardan birkaçı şu şekilde:

Devlet Bahçeli, İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’nun Attığı İpi İstedi Devlet Bahçeli, İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’nun Attığı İpi İstedi
  • Aferin aynen böyle devam et seçim zamanı görüşürüz
  • Allah akıl fikir versin. Bu aralar çok ihtiyacın var.
  • Kandil'e de uğrayacak mısınız Özgür Bey?
  • Küfür etmeden eleştiremiyorum ve susuyorum
  • Ana muhalefet partisi liderinin bir futbol kulübü ile görüşmesinden hangi subliminal mesajları almalıyız sayın Özel ? Üstelik dünkü gündem üzerine. Bir sonraki durak neresi tahmin etmek hiç zor değil.

Whatsapp Image 2024 10 23 At 15.51.34 (3)-1

Manisaspor’un Amatöre Düşmesinde Payı Var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketinin takımı olan Manisaspor’da, 2016 yılında düzenlenen kongrede, yönetiminden kimsenin memnun olmadığı Abdullah Mergen’i desteklemiş, kulüp daha sonra düşüş eğilimine girmişti. O Manisaspor bugünlerde amatör liglerde var olma mücadelesi veriyor.

Gakr O C Ws A A Jc D1

Manisa FK’ya Yapılan Zulme Sessiz Kalıyor

CHP’li Özel, partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tarafından, kentin 1. Lig’deki tek kulübü olan ve Manisa adını gittiği her yere taşıyan Manisa Futbol Kulübü’ne yönelik yapılan yıldırma politikasına da ısrarla sessiz kalmaya devam ediyor.

Diyarbakır’da Amedspor’u ziyaret eden Özel’in, doğup büyüdüğü şehir olan Manisa’daki futbol kulübünü ziyaret bile etmediği herkes tarafından biliniyor.

Kaynak: Haber Merkezi