Miss Russia 2024 güzellik yarışmasının kazananı belli oldu! Bu yılki yarışmanın galibi, Rusya’ya bağlı Çuvaşistan Cumhuriyeti’nden 18 yaşındaki tıp öğrencisi Valentina Alekseyeva oldu.

Moskova’da düzenlenen bu prestijli yarışmada, Alekseyeva birinciliği elde ederek adını Rusya'nın en güzel kadını olarak tarihe yazdırdı.

Türk Güzeli Gibi Doktor Olmayı Hayal Ediyor

Valentina Alekseyeva, kazandığı bu zaferle sadece güzelliğini değil, aynı zamanda zekâsını da ön plana çıkardı. Pirogov Rus Tıp Üniversitesi’nde tıp eğitimi alan genç isim, gelecekte doktor olmayı hayal ediyor.

Alekseyeva, Miss World’de ülkemizi temsil edecek doktor İdil Bilgen gibi doktor olmak isterken sosyal medyada iki güzel karşılaştırılmaya başlandı.

Alekseyeva, kazandığı birincilikle Rusya’yı kasım ayında Meksika’da düzenlenecek 73. Kainat Güzeli (Miss Universe) Yarışması'nda temsil edecek. 

Sosyal Medyada Kim Daha Güzel Tartışmaları

Sosyal medyada "Kim daha güzel?" tartışmaları Miss Russia 2024 yarışmasının ardından alevlendi. Yarışmanın birincisi, Rusya’nın Çuvaşistan Cumhuriyeti’nden Valentina Alekseyeva, bu tartışmalara güzelliği kadar zekâsıyla da damga vurdu. 18 yaşındaki tıp öğrencisi, Pirogov Rus Tıp Üniversitesi’nde eğitimine devam ederken bir yandan da Kainat Güzeli (Miss Universe) Yarışması'nda Rusya’yı temsil etmeye hazırlanıyor.

Ünlü Fenomen Berkcan Güven’e Tepki Yağdı: "Annemle Ölüm Tehditleri Alıyoruz" Ünlü Fenomen Berkcan Güven’e Tepki Yağdı: "Annemle Ölüm Tehditleri Alıyoruz"

Yarışmanın sonuçları açıklandığı andan itibaren sosyal medyada binlerce yorum yapıldı. Kimileri Alekseyeva’nın zarif duruşunu ve doğal güzelliğini öne çıkarırken, kimileri de Türk güzel İdil Bilgen'in doğallığının daha güzel olduğunu öne sürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi