Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Ekim 2024 Çarşamba günü için Manisa'nın saatlik hava durumu tahminlerini açıkladı.

Kışın yaklaştığı bu dönemde, Manisa’da soğuk hava etkisini gösteriyor. Özellikle sabah saatlerinde puslu ve serin bir havayla güne başlanacak, ilerleyen saatlerde ise sıcaklıklar biraz artsa da kış havası gün boyunca kendini hissettirecek.

İşte Manisa'nın 23 Ekim 2024 Çarşamba gününe dair saatlik hava durumu tahminleri ve günün detayları…

Manisa 23 Ekim 2024 Çarşamba Hava Durumu

Manisa’da 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 24.00-03.00 arasında sisli ve puslu hava etkisini gösterecek. Sıcaklığın bu saatler arasında 13 derece olacak. Saat 03.00 ile 06.00 saatleri arasında puslu hava etkisini sürdürürken, sıcaklık 12°C’ye kadar düşecek.

Bu saatlerde sokakta olanlar için soğuk hissedilecek, özellikle sabah erken saatlerde dışarı çıkacak olanların kalın giysiler giymeleri öneriliyor.

Manisa Puslu Bir Havaya Uyanacak

Manisalılar, puslu ve serin bir Çarşamba sabahına uyanacak. Pus nedeniyle görüş mesafesi düşebilir, bu yüzden sabah erken saatlerde yola çıkacak olanların dikkatli olmaları gerekiyor. Özellikle trafikte yavaş ve dikkatli olunmalı.

Sabah 09.00'a kadar sıcaklık 13°C'ye yükselecek ancak soğuk hava etkisini sürdürecek. Sabah erken saatlerde dışarı çıkacak olanlar kalın giysiler tercih etmeli.

Öğle Saatleri: Isınma Başlıyor

Öğleye doğru hava sıcaklığı 25°C'ye kadar çıkacak ve güneşin kendini göstermesiyle sıcaklık artacak. Ancak bu artış kısa süreli olacak ve hissedilen sıcaklık 25°C olarak kalacak. Bu saatlerde dışarıda vakit geçirmek isteyenler için uygun bir hava hakim olacak, nem oranı %28 seviyelerinde olacak.

Akşam Üzeri Hava Tekrar Soğuyor

Öğle saatlerinin ardından saatler 15.00-18.00 arasını gösterdiğinde hava sıcaklığı tekrar düşerek 23°C seviyelerine inecek. Hissedilen sıcaklık yine 23°C olacak. Nem oranı ise yüzde 34’e çıkacak.

Ekrem İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Öcalan’ yanıtı Ekrem İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Öcalan’ yanıtı

Akşam ve Gece Saatlerinde Soğuk Hava Kendini Hissettirecek

Akşam saatlerinde Manisa’da sıcaklık 18°C’ye kadar düşecek ve nem oranı %61’e yükselecek. Rüzgarın hızı saatte 27 km'yi bulurken, hissedilen sıcaklık da 18°C olacak. Özellikle rüzgarın etkisiyle serin hava akşam saatlerinde daha belirgin hale gelecek.

Geceye yaklaşıldıkça hava iyice soğuyacak. Saat 21:00’den itibaren sıcaklık 16°C’ye kadar düşecek ve nem oranı %74’e ulaşacak. Rüzgarın hızı ise saatte 22 km civarında olacak. Hissedilen sıcaklık 16°C olacağı için gece dışarı çıkacak olanlar kışlık giysilerle hazırlıklı olmalı.

Muhabir: Özkan ÇELİK