Türkiye, Manisa’da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaşanan bir olayı günlerce konuşmuştu. Seçimler öncesinde CHP’den Saruhanlı Belediye Başkanı olan Zeki Bilgin, 31 Mart yerel seçimleri için partisi tarafından aday gösterilse de İlçe Seçim Kurulu’na listeleri zamanında yetiştiremediği için aday olamadı.

Daha sonra Saadet Partisi çatısı altında seçime girmeye çalışan Bilgin, bu yol da kapanınca adaylık defterini kapatmak zorunda kaldı.

CHP’li Zeki Bilgin’e, seçimlerin üzerinden geçen yaklaşık 7 aylık sürede bir koltuk bulundu. CHP’li Bilgin, yeni görevini kendi sosyal medya hesabından duyurdu. Bilgin, bundan böyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü görevini yürütecek.

BBP Lideri Mustafa Destici: 750 lira kredi kartı aidatı vermeyen bunlar DEM'i, Yunan'ı, Ermeni'yi savunur BBP Lideri Mustafa Destici: 750 lira kredi kartı aidatı vermeyen bunlar DEM'i, Yunan'ı, Ermeni'yi savunur

Konuya ilişkin açıklama yapan Bilgin, “Değerli hemşerilerim, Genel Başkanım Özgür Özel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek tarafından görev şahsıma tevdi edildi. Bana güvenleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 15 Ekim 2024 Salı günü itibariyle Uğur Mumcu Parkı içindeki Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünde göreve başladım. Geçmiş beş yıllık dönemde nasıl birlikte çalıştıysak aynı inanç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Saruhanlı’mızın hak ettiği hizmetleri CHP İlçe örgütü, Ferdi Zeyrek başkanımızın destekleriyle en üst seviyeye çıkaracağız. Talihsiz bir yol kazası sonucu yerel seçimlere giremedik. Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah 2029’da meşale ve havai fişekler ile emanet ettiğimiz belediyemizi hep birlikte geri alacağız.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi